Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
PNL Olt, conferință cu flori și muzică
08.03.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 128

Liderii liberalilor olteni s-au reunit astăzi într-o conferință de presă în cadrul căreia au anunțat că toate organizația ALDE Piatra- Olt s-a înscris în PNL. Un moment inedit al a fost cel în care primarul din Studina, Marian Vasile, a susținut un recital muzical, la chitară, dedicat tuturor femeilor.


Conferință cu surprize astăzi, la sediul PNL Olt. Președintele Liviu Voiculescu și cei doi vicepreședinți Marian Vasile și Daniel Tudor au oferit flori doamnelor și domnișoarelor și le-au dedicat cântece. Întâlnirea a debutat însă cu teme politice, liderii liberali anunțând că organizația ALDE Piatra- Olt a trecut la PNL.

Liberalii olteni au anunțat că susțin decizia președintelui Klaus Iohannis de a retrimite proiectului bugetului de stat în Parlament.
Momentul neașteptat al conferinței a fost la final, când vicepreședintele liberalilor, primarul din Studina, Marian Vasile, a încântat jurnaliștii cu melodiile sale dedicate femeii.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Evadat fugărit pe străzile Slatinei

Urmărire ca în filme pe străzile Slatinei. Nu cu mașina, ci pe jos. Un evadat care a fugit din spital a fost prins de un polițist local, după ce acesta a alergat după el aproape un kilometru. Individul se afla în arest preventiv pentru tâlhărie și le-a spus polițiștilor care îl păzeau că merge la toaletă. A fugit însă, cu tot cu polițiștii după el, fiind prins și încătușat în centrul orașului de un echipaj de la Poliția Locală Slatina.
15 Iul 2019