Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
PNL Olt, conferință cu flori și muzică
08.03.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 149

Liderii liberalilor olteni s-au reunit astăzi într-o conferință de presă în cadrul căreia au anunțat că toate organizația ALDE Piatra- Olt s-a înscris în PNL. Un moment inedit al a fost cel în care primarul din Studina, Marian Vasile, a susținut un recital muzical, la chitară, dedicat tuturor femeilor.


Conferință cu surprize astăzi, la sediul PNL Olt. Președintele Liviu Voiculescu și cei doi vicepreședinți Marian Vasile și Daniel Tudor au oferit flori doamnelor și domnișoarelor și le-au dedicat cântece. Întâlnirea a debutat însă cu teme politice, liderii liberali anunțând că organizația ALDE Piatra- Olt a trecut la PNL.

Liberalii olteni au anunțat că susțin decizia președintelui Klaus Iohannis de a retrimite proiectului bugetului de stat în Parlament.
Momentul neașteptat al conferinței a fost la final, când vicepreședintele liberalilor, primarul din Studina, Marian Vasile, a încântat jurnaliștii cu melodiile sale dedicate femeii.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Starea tehnică a mașinilor, la control

Zeci de mașini au fost controlate, astăzi, de polițiștii Biroului Rutier Slatina și de reprezentanții Registrului Auto Român. Aceștia au acționat în două localități din județ, unde au verificat starea tehnică a vehiculelor, încercând să prevină în acest fel accidentele de circulație. În doar câteva ore, au fost reținute mai multe certificate de înmatriculare și permise de conducere, iar șoferii au primit termen de remediere a problemelor găsite la mașini.
19 Feb 2020