Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Alianța 2020 strânge semnături
04.03.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 235

Alianța 2020, formațiune politică alcătuită recent din partidele USR și PLUS strânge semnături pentru Europarlamentare. Liderii locali au anunțat, într-o conferință de presă, că speră să obțină un scor electoral cât mai apropiat de 20% în competiția care va avea loc la finalul lunii mai.


USR și PLUS, unite în Alianța 2020, se organizează pentru alegerile europarlamentare. Au stabilit deja listele de candidați, iar până la sfârșitul lunii vor să strângă cel puțin 300.000 de semnături din toată Olteni
Cu un număr de membri mult mai mare decât la alegerile din 2016, când au intrat pentru prima dată într-o competiției electorală, politicienii noii formațiuni speră la un scor mult mai bun.
Cei de la PLUS au pus la punct o platformă on-line, www.ro.plus, care poate fi folosită de toți cei ce doresc să se înscrie în acest partid.
USR va implementa, în perioada următoare, programul "eSizeaza" prin care cetățenii pot semnala diferite probleme locale.
 

USR Olt PLUS Gelu Bondoc Victor Ghiosan
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024