Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Olt│Razie cu polițiști din mai multe județe
24.09.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 355

Razie pe drumurile din Olt. Peste 80 de polițiști din mai multe județe din țară au desfășurat controale ample în trafic pentru prevenirea accidentelor de circulație. Alături de echipajele de la Rutieră s-au aflat și polițiști de la Ordine Publică și de la Serviciul de Acțiuni Speciale, iar sute de șoferi au fost trași pe dreapta.


 Drumurile din județul Olt au fost împânzite de poliție, de ieri după-amiază și până în această dimineață. Zeci de echipaje formate din polițiști din mai multe județe au desfășurat controale în trafic, pentru a-i depista pe șoferii care încalcă regulile de circulație. Mai mulți vitezomani au fost opriți, după ce radarul i-a surprins circulând cu zeci de kilometri peste limita legală de viteză.
La Găneasa, unui șofer i-a fost imobilizat autoturismul în trafic, după ce a fost prins circulând fără asigurare și fără Inspecția Tehnică Periodică, fiindu-i ridicate certificatul și plăcuțele de înmatriculare.
Acțiunea a fost coordonată de adjunctul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, comisarul șef Cristian Rădoi și șeful Poliției Rutiere, comisarul șef Cristian Tița.
Peste 450 de sancțiuni au fost aplicate în timpul acestei razii și au fost reținute aproape 70 de permise de conducere.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt│Sute de infecții respiratorii și pneumonii

Sute de olteni au fost diagnosticați cu viroze, în ultimele zile. Reprezentanții DSP Olt spun că cea mai afectată categorie este grupa de vârstă 0-19 ani. Majoritatea se tratează acasă, puțini fiind cei cu formă severă de boală, care au necesitat internarea. Astfel, din cele peste 500 de cazuri de viroze respiratorii înregistrate în ultima săptămână în județul Olt, 53 de pacienți au necesitat supraveghere și tratament în spital.
19 Oct 2021