Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Măști de protecție de la polițiștii slătineni
23.09.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 314

Polițiștii olteni desfășoară noi acțiuni pentru prevenirea îmbolnăvirii de Covid-19. Oamenii legii au mers în zonele aglomerate pentru a oferi oamenilor măști de protecție, dar și sfaturi în contextul pandemiei de coronavirus. În cadrul controalelor, polițiștii nu au aplicat amenzi, scopul acțiunilor fiind doar acela de informare.


 Măști de protecție și sfaturi de la polițiștii olteni. Întrucât numărul cazurilor de Covid-19 crește de la o zi la alta, oamenii legii au ieșit în stradă pentru a desfășura acțiuni de informare și prevenire a îmbolnăvirii de coronavirus. Polițiștii au mers în toate zonele aglomerate din Slatina și au oferit oamenilor măști de protecție.
Oamenii legii recomandă în continuare păstrarea distanțării și respectarea tuturor măsurilor de protecție individuală, în toate spațiile închise și în mijloacele de transport persoane. Astfel de acțiuni vor avea loc zilnic, în această perioadă, atât în Slatina, dar și în județ.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt│Sute de infecții respiratorii și pneumonii

Sute de olteni au fost diagnosticați cu viroze, în ultimele zile. Reprezentanții DSP Olt spun că cea mai afectată categorie este grupa de vârstă 0-19 ani. Majoritatea se tratează acasă, puțini fiind cei cu formă severă de boală, care au necesitat internarea. Astfel, din cele peste 500 de cazuri de viroze respiratorii înregistrate în ultima săptămână în județul Olt, 53 de pacienți au necesitat supraveghere și tratament în spital.
19 Oct 2021