Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Răpitorul de la Dobrosloveni, reținut de Poliție
22.09.2021
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 217

Apar noi detalii în cazul bărbatului de 31 de ani care și-a răpit, ieri, fosta concubină. Din cercetările oamenilor legii, inculpatul avea pe rol un ordin de restricție până în luna noiembrie a acestui an. Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Caracal au dispus ieri reținerea acestuia pentru 24 de ore pentru lipsire de libertate și nerespectarea ordinului de protecție emis de instanța de judecată.


 Au apărut noi detalii în ceea ce privește cazul de răpire de ieri din comuna Dobrosloveni. În urma audierilor s-a descoperit că între cei doi tineri de 31 de ani ar fi existat conflicte mai vechi, pe numele bărbatului fiind emis, în luna mai a acestui an, un ordin de restricție pe o perioadă de 6 luni.
Bărbatul se află în acest moment în arestul Poliției Caracal și se așteaptă începerea urmăririi penale.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt│Sute de infecții respiratorii și pneumonii

Sute de olteni au fost diagnosticați cu viroze, în ultimele zile. Reprezentanții DSP Olt spun că cea mai afectată categorie este grupa de vârstă 0-19 ani. Majoritatea se tratează acasă, puțini fiind cei cu formă severă de boală, care au necesitat internarea. Astfel, din cele peste 500 de cazuri de viroze respiratorii înregistrate în ultima săptămână în județul Olt, 53 de pacienți au necesitat supraveghere și tratament în spital.
19 Oct 2021