Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Arestat la domiciliu pentru hărțuire
22.09.2021
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 255

Violența domestică este, în continuare, o problemă cu care se confruntă femeile din România. Recent, o tânără din Caracal a sesizat instanța de judecată că fostul ei concubin nu a respectat ordinul de protecție emis. Bărbatul este acum în arest la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.


 Hărțuire, amenințare și teroare. Este scenariul în care o tânără din Caracal trăiește de mai multe luni de zile. Femeia nu a mai suportat starea de spaimă și și-a reclamat fostul concubin la procurorii din cadrul Parchetului de lângă judecătoria Caracal. Cazul a fost preluat rapid de către polițiștii olteni, iar din primele cercetări s-a descoperit faptul că pe numele bărbatului era emis un ordin de restricție.
Pe numele presupusului agresor s-a deschis un dosar penal pentru hărțuire și amenințare.
Ieri, instanța de judecată a decis arestarea la domiciliu a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile, în continuare fiind efectuate cercetări suplimentare.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt│Sute de infecții respiratorii și pneumonii

Sute de olteni au fost diagnosticați cu viroze, în ultimele zile. Reprezentanții DSP Olt spun că cea mai afectată categorie este grupa de vârstă 0-19 ani. Majoritatea se tratează acasă, puțini fiind cei cu formă severă de boală, care au necesitat internarea. Astfel, din cele peste 500 de cazuri de viroze respiratorii înregistrate în ultima săptămână în județul Olt, 53 de pacienți au necesitat supraveghere și tratament în spital.
19 Oct 2021