Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Dobrosloveni│Răpită în trafic de fostul concubin
21.09.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1223

Răpire în trafic, în comuna Dobrosloveni. O tânără de 31 de ani a fost luată cu forța din autoturismul său de fostul concubin, care a blocat-o cu mașina și a scos-o cu forța din autoturismul ei. Poliția a fost alertată de cumnata șoferiței, care se afla în autoturism cu aceasta și a sunat imediat la 112. Concubinul fugar și iubita lui au fost opriți în trafic, la scurt timp, în localitatea Radomirești.


 Răpire cu final fericit, la Dobrosloveni. Un tânăr de 31 de ani, din localitate, și-a răpit fosta concubină, în această dimineață, chiar în trafic. Femeia, tot de aceeași vârstă, își lăsase copilul la grădinița din comună și se întorcea acasă, la Caracal. La ieșirea din comună, autoturismul ei a fost blocat de cel al iubitului, care a coborât apoi și a luat-o pe femeie cu forța în mașina sa, pornind apoi în trombă. În mașina abandonată a rămas prietena șoferiței, care îi este și cumnată, aceasta sunând la 112.
La fața locului au ajuns mai multe echipaje de Poliție, pentru cercetări.
Tânăra martoră la incident a fost audiată de poliție cu privire la cele întâmplate. Verificări au avut loc și la Radomirești, unde bărbatul fugar a fost oprit în trafic. Atât el, cât și iubita răpită, au fost duși la sediul Poliției municipiului Caracal, pentru audieri.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt│Sute de infecții respiratorii și pneumonii

Sute de olteni au fost diagnosticați cu viroze, în ultimele zile. Reprezentanții DSP Olt spun că cea mai afectată categorie este grupa de vârstă 0-19 ani. Majoritatea se tratează acasă, puțini fiind cei cu formă severă de boală, care au necesitat internarea. Astfel, din cele peste 500 de cazuri de viroze respiratorii înregistrate în ultima săptămână în județul Olt, 53 de pacienți au necesitat supraveghere și tratament în spital.
19 Oct 2021