Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Familie moartă în accident pe drumul spre mare
26.07.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 20037

Tragedie în această dimineață, pe Drumul Național 65, între localitățile Negreni și Optași. O familie formată din doi bunici și un nepot au murit, după ce au intrat cu autoturismul într-un autocamion. Mașina a efectuat o depășire și nu a mai avut timp să revină pe banda sa, a spus șoferul autocamionului, care a încercat să evite impactul, dar i-a fost imposibil.


Accident de circulație grav, în această dimineață, pe DN 65- E 574, între localitățile Negreni și Optași din județul Olt. Un autoturism și un autocamion s-au ciocnit frontal, după ce șoferul primei mașini ar fi efectuat o depășire periculoasă.
În urma impactului, autoturismul s-a făcut praf. O familie din Timișoara: șoferul, în vârstă de 61 de ani, soția sa, de 60 de ani și nepotul lor, de 16 ani, au murit pe loc. Se pare că aceștia ar fi plecat la mare, în autoturismul lor fiind găsite bagaje și lucruri pentru vacanță. Pompierii de la Descarcerare i-au scos cu greu dintre fiarele contorsionate ale mașinii.
În urma accidentului, traficul în zonă a fost îngreunat aproximativ trei ore. Pompierii au intervenit pentru a curăța carosabilul de resturile rămase în urma impactului. Șoferul autocamionului a scăpat fără răni, dar a fost transportat la spital pentru recoltarea probelor de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Poliția continuă cercetările.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE