Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Percheziții la Brastavățu, după o încăierare
19.01.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 4267

Este anchetă în cazul unei agresiuni petrecute pe 3 ianuarie, pe terasa unui bar din comuna Brastavățu, unde un bărbat a fost bătut cu bestialitate. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă se observă mai multe persoane care participă la bătaie. Unul dintre agresori lovește victima minute în șir cu pumnii, picioarele și o rangă. Bărbatul bătut a ajuns în stare gravă la Spitalul municipal Caracal, ulterior fiind transferat la Spitalul Județean de Urgență Slatina.


Anchetatorii au primit, astăzi, 19 ianuarie 2021, rezultatele preliminare în urma evaluării medico-legale, care au concluzionat faptul că, prin leziunile traumatice suferite, viața persoanei agresate a fost pusă în primejdie. Astfel, dosarul în care se fac cercetări în acest caz a fost declinat de Parchetul Corabia, pentru soluţionare la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt.

Azi-dimineață au fost făcute două percheziții domicilliare la Brastavățu, la persoanele implicate în scandal. Bărbatul care a lovit victima cu ranga este acuzat de tentativă de omor și riscă ani buni de închisoare. El a fost dus la Poliție, pentru audieri.

Victima are 39 de ani și este din orașul Scornicești. În momentul scandalului, el se afla în vizită la mama sa, care locuiește la Brastavățu.
 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE