Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Controale anti-COVID la Slatina
17.11.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 606

O nouă acțiune pentru limitarea extinderii COVID-19, în județul Olt. Autoritățile împreună cu Poliția, Pompierii și Jandarmeria au făcut controale pentru a vedea dacă oamenii respectă măsurile de protecție individuală. Cei care nu purtau mască sau nu respectau distanțarea au fost sancționați de forțele de ordine.


Centrele comerciale și zonele aglomerate din municipiul Slatina au fost verificate, astăzi, de angajații MAI. Aceștia au organizat o amplă acțiune ce control privind respectarea măsurilor de protecție împotriva îmbolnăvirii cu noul coronavirus. Toate zonele aglomerate din oraș au fost astfel împânzite de echipaje de la Poliția municipiului Slatina, Pompieri, Jandarmerie și Poliția Locală.
Amenzile pentru nepurtarea măștii de protecție și nerespectarea distanțării sunt cuprinse între 500 și 2.500 de lei. Un domn a fost amendat pentru că a încălcat una dintre măsurile impuse de autorități.
La acțiune a participat și prefectul județului Olt, care a avut și un mesaj pentru toți locuitorii.
Controale anti-COVID au avut loc și în localitățile cu o rată mare de infectare.
Astfel de controale au avut loc astăzi și pe drumurile din județ. Polițiștii rutieri au verificat toate mijloacele de transport persoane. Zeci de oameni au fost sancționați în timpul controalelor cu avertisment sau amendă.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

CAO deschide noi șantiere la Slatina și în județ

Lucrările începute de Compania de Apă Olt pe strada Vintilă Vodă din Slatina, privind modernizarea rețelelor de apă și canalizare, vor continua pe mai multe străzi din municipiu. De luna viitoare se va lucra pe alte două străzi, tot în partea de jos a orașului. În paralel, în cadrul aceluiași proiect, CAO va deschide șase șantiere în orașe și comune din județ, pentru modernizarea și extinderea rețelelor de apă și canal.
07 Iun 2021