Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
O localnică din Rotunda, un secol de viață
12.11.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 3373

Eveniment important, astăzi, în comuna Rotunda. A fost sărbătorită o localnică ce a împlinit un secol de viață. Primarul și preotul au vizitat-o cu flori, un tort și un premiu în bani. Iar familia i-a mulțumit pentru tot ce a făcut în acești ani frumoși.


O localnică din comuna Rotunda a împlinit venerabila vârstă de 100 de ani. Tanti Paraschiva a fost sărbătorită, astăzi, de familie, iar autoritățile locale i-au fost alături. Primarul Vergil Sârbu, împreună cu o angajată a primăriei și preotul din localitate, au mers să o felicite și să îi ofere un cadou aniversar.
Cel mai vârstnic localnic al comunei Rotunda, tanti Paraschiva, a primit flori, un tort, o diplomă și un premiu în bani.
A crescut 2 copii, 5 nepoți și 8 strănepoți. Fiul și nora sa au plâns astăzi de bucurie.
Ne spune că secretul longevității sale a fost munca. Nu a consumat cafea niciodată, a mâncat doar ce a pregătit în casă, iar pentru odihnă nu a avut timp.
Deși are vârsta de 100 de ani, nu a avut probleme grave de sănătate. Familia spune că nu ia nici un medicament iar memoria încă o mai ajută. Până acum doi ani, tanti Paraschiva pregătea pâine și pizza. Ar mai face și acum, dar nu prea o mai ajută vederea. La mulți ani îi spunem și noi sărbătoritei, la un secol de viață.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

CAO deschide noi șantiere la Slatina și în județ

Lucrările începute de Compania de Apă Olt pe strada Vintilă Vodă din Slatina, privind modernizarea rețelelor de apă și canalizare, vor continua pe mai multe străzi din municipiu. De luna viitoare se va lucra pe alte două străzi, tot în partea de jos a orașului. În paralel, în cadrul aceluiași proiect, CAO va deschide șase șantiere în orașe și comune din județ, pentru modernizarea și extinderea rețelelor de apă și canal.
07 Iun 2021