Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Un minor și doi tineri, reținuți pentru omor
13.08.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 10010

Un bărbat de 42 de ani din Slatina a fost omorât în bătaie în cartierul Sărăcești, duminica trecută. Agresorii au fost identificați și sunt acum arestați și vor fi cercetați pentru infracțiunea de omor.


Un slătinean de 42 de ani a murit marți la Spitalul Județean de Urgență Slatina, după ce în cursul zilei de duminică a ajuns aici în stare foarte gravă, fiind victima unei agresiuni.
Bărbatul a fost bătut în cartierul Sărăcești, fiind găsit în stare de inconștiență, chiar de fratele acestuia.
Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt anchetează cazul, iar în cursul nopții de miercuri spre joi au fost făcute trei rețineri în acest caz. Este vorba despre doi frați, unul de 21 de ani și celălalt de 16 ani, ambii din municipiul Slatina, și un verișor al acestora, în vârstă de 20 de ani, din comuna Crâmpoia, care venise în vizită la ei. Anchetatorii au stabilit că între cei patru a izbucnit un conflict, care s-a soldat cu o bătaie cu deznodământ tragic.
„Pentru aceste considerente, reținându-se că sunt întrunite condițiile prevăzute de lege, în cursul zilei de 13.08.2020, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au solicitat judecătorului de drepturi și libertăți arestarea preventivă a inculpaților pentru o durată de 30 de zile”, se arată în comunicatul emis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Azi la școală, mâine în online

Scenariile de funcționare a școlilor din județul Olt seamănă mai mult cu un semafor de trafic. De la verde la galben sau chiar la roșu, mai multe unități de învățământ deja și-au schimbat modul de desfășurare a orelor de curs, și asta, doar după prima săptămână de școală. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Olt, la momentul actual există mai multe cadre didactice, dar și elevi, care sunt infectați cu virusul SARS COV-2.
21 Sep 2020

Asfaltarea barajului Olt, în linie dreaptă

Ruta de ocolire a Podului Olt, cea care asigură legătura între Slatina și Slătioara, va fi asfaltată complet. Președintele Consiliului Județean Olt, alături de primarul Slatinei, Emil Moț, și cel al comunei Slătioara au făcut front comun pentru a transforma acest proiect de infrastructură în realitate. Până în acest moment, tronsonul este asfaltat doar pe jumătate, mai exact, până la limita teritorială dintre cele două localități.
17 Sep 2020