Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Amenzi pentru ignorarea măsurilor de prevenție
12.08.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 2143

Oamenii legii continuă acțiunile de control, pentru a-i convinge pe olteni să respecte măsurile de prevenție. Se acționează în sistem integrat, atât polițiștii, cât și jandarmii și alte structuri de ordie publică sunt zilnic în stradă, iar acolo unde au fost nereguli, s-au dat amenzi.


La nivelul județului Olt au continuat acțiunile de control privind respectarea normelor impuse în contextul epidemiologic actual. Au avut loc verificări în zonele aglomerate, piețele și terasele din județ, dar și în mijloacele de transport în comun. În urma controalelor, au fost aplicate zeci amenzi, multe pentru nepurtarea măștii.

La intrările și ieșirile din Greci, localitate aflată în carantină, au fost instituite filtre, spun reprezentații Inspectoratului de Poliție Olt. Zilnic, echipele mixte formate din polițiști și jandarmi verifică dacă oamenii respectă condițiile legale pentru intrarea, respectiv ieșirea din localitate. În urma acțiunilor desfășurate aici, în ultimele 24 de ore, au fost aplicate zeci de amenzi.
Din 6 august, purtarea măștii de protecție în zona piețelor și a târgurilor din județul Olt, dar și în stațiile de autobuz și de tren a devenit obligatorie. Cei care nu respectă această măsură vor primi amenzi cu o valoare cuprinsă între 500 și 2.500 de lei.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Azi la școală, mâine în online

Scenariile de funcționare a școlilor din județul Olt seamănă mai mult cu un semafor de trafic. De la verde la galben sau chiar la roșu, mai multe unități de învățământ deja și-au schimbat modul de desfășurare a orelor de curs, și asta, doar după prima săptămână de școală. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Olt, la momentul actual există mai multe cadre didactice, dar și elevi, care sunt infectați cu virusul SARS COV-2.
21 Sep 2020

Asfaltarea barajului Olt, în linie dreaptă

Ruta de ocolire a Podului Olt, cea care asigură legătura între Slatina și Slătioara, va fi asfaltată complet. Președintele Consiliului Județean Olt, alături de primarul Slatinei, Emil Moț, și cel al comunei Slătioara au făcut front comun pentru a transforma acest proiect de infrastructură în realitate. Până în acest moment, tronsonul este asfaltat doar pe jumătate, mai exact, până la limita teritorială dintre cele două localități.
17 Sep 2020