Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Strejești: Patru case au luat foc
06.08.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 1980

Incendiu devastator, în această după-amiază, în comuna Strejești. Un incendiu violent, izbucnit la o casă, s-a extins și la alte trei locuințe. Pompierii au interevenit cu 4 autospeciale, pentru a stinge focul, care amenința și alte gospodării din zonă.


 S-a dat alarma la ISU Olt, în această după -amiază, în urma unui incendiu violent izbucnit în localitatea Strejești. O casă a luat foc, iar flăcările s-au extins rapid la alte trei gospodării. Patru autospeciale de la pompieri au intervenit la fața locului, la misiune participând și prim-ajdunctul Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Alin Petrișan.
Unul dintre proprietarii locuințelor care au luat foc povestește îngrozit că era plecat de acasă, când un apropiat l-a sunat și i-a dat cumplita veste. Vecinii au încercat să intervină, pentru a stinge flăcările, însă acest lucru le-a fost imposibil, din cauza vântului puternic.
Pagubele sunt însemnate. Pompierii urmează să stabilească de la ce a izbucnit incendiul devastator.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Azi la școală, mâine în online

Scenariile de funcționare a școlilor din județul Olt seamănă mai mult cu un semafor de trafic. De la verde la galben sau chiar la roșu, mai multe unități de învățământ deja și-au schimbat modul de desfășurare a orelor de curs, și asta, doar după prima săptămână de școală. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Olt, la momentul actual există mai multe cadre didactice, dar și elevi, care sunt infectați cu virusul SARS COV-2.
21 Sep 2020

Asfaltarea barajului Olt, în linie dreaptă

Ruta de ocolire a Podului Olt, cea care asigură legătura între Slatina și Slătioara, va fi asfaltată complet. Președintele Consiliului Județean Olt, alături de primarul Slatinei, Emil Moț, și cel al comunei Slătioara au făcut front comun pentru a transforma acest proiect de infrastructură în realitate. Până în acest moment, tronsonul este asfaltat doar pe jumătate, mai exact, până la limita teritorială dintre cele două localități.
17 Sep 2020