Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
COVID-19: 21 de noi cazuri și 3 decese
06.08.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 855

21 de noi cazuri de coronavirus și 3 decese, în județul Olt, în ultimele 24 de ore. Trei dintre ultimii pacienți infectați sunt confirmați la Spitalul de Psihiatrie Cronici din Schitu Greci. Numărul bolnavilor de COVID-19 în Olt a ajuns astăzi la 848, iar cel al deceselor, la 28.


Grupul de Comunicare Strategică a raportat, astăzi, 21 de noi îmbolnăviri de coronavirs, în județul Olt. Trei dintre aceste noi cazuri sunt pacienți ai Spitalului de Psihiatrie Cronici din Schitu Greci, iar restul sunt persoane care au contractat virusul prin transmitere comunitară.
Județul Olt ajunge astfel la 848 de persoane confirmate cu COVID-19.
Tot astăzi au fost raportate și 3 noi decese. Este vorba despre doi bărbaţi din Poboru şi o femeie din Potcoava. Ei au vârste cuprinse între 71 și 83 de ani și erau internaţi la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență Slatina, toți având comorbidități. Cu aceste 3 cazuri, numărul deceselor în Olt ajunge la 28.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Azi la școală, mâine în online

Scenariile de funcționare a școlilor din județul Olt seamănă mai mult cu un semafor de trafic. De la verde la galben sau chiar la roșu, mai multe unități de învățământ deja și-au schimbat modul de desfășurare a orelor de curs, și asta, doar după prima săptămână de școală. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Olt, la momentul actual există mai multe cadre didactice, dar și elevi, care sunt infectați cu virusul SARS COV-2.
21 Sep 2020

Asfaltarea barajului Olt, în linie dreaptă

Ruta de ocolire a Podului Olt, cea care asigură legătura între Slatina și Slătioara, va fi asfaltată complet. Președintele Consiliului Județean Olt, alături de primarul Slatinei, Emil Moț, și cel al comunei Slătioara au făcut front comun pentru a transforma acest proiect de infrastructură în realitate. Până în acest moment, tronsonul este asfaltat doar pe jumătate, mai exact, până la limita teritorială dintre cele două localități.
17 Sep 2020