Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Tragedie la scăldat
05.08.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1634

Tragedie într-o familie din județul Olt. Un copil de șase ani a murit înecat în râul Vedea, în timp ce se afla la scăldat împreună cu familia sa. Pompierii, ambulanța și un elicopter SMURD au ajuns imediat la fața locului și l-au resuscitat pe copil mai bine de o oră și jumătate, însă fără rezultat favorabil. Salvatorii ISU Olt fac apel la părinți să nu își lase copiii nesupravegheați nici măcar pentru câteva momente.


Nenorocirea s-a petrecut aseară, în localitatea Văleni. Copilul de șase ani se afla la scăldat împreună cu părinții săi, dar și cu cei doi frați, de 7 luni şi 9 ani. La plecare, se pare că cei doi copii mai mari au intrat în râul Vedea, pentru a se spăla pe picioare. Băiatul mai mic a dispărut sub apă, iar tatăl lor a reușit să o mai scoată la mal doar pe sora acestuia. Niște pescari din zonă au sărit în ajutor și l-au găsit pe băiatul de 6 ani, după aproape 20 de minute de căutări, însă era deja prea târziu.

Din păcate, nu este singurul incident de acest fel. De aceea, pompierii ISU Olt recomandă ca părinții să nu îi lase pe cei mici nesupravegheați nici măcar o secundă, în apropierea apei.
Cazul a ajuns și în atenția Poliției, care a început o anchetă. Urmează să fie stabilite cu exactitate împrejurările în care s-a produs nenorocirea și dacă părinții se fac vinovați pentru cele întâmplate.  

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Azi la școală, mâine în online

Scenariile de funcționare a școlilor din județul Olt seamănă mai mult cu un semafor de trafic. De la verde la galben sau chiar la roșu, mai multe unități de învățământ deja și-au schimbat modul de desfășurare a orelor de curs, și asta, doar după prima săptămână de școală. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Olt, la momentul actual există mai multe cadre didactice, dar și elevi, care sunt infectați cu virusul SARS COV-2.
21 Sep 2020

Asfaltarea barajului Olt, în linie dreaptă

Ruta de ocolire a Podului Olt, cea care asigură legătura între Slatina și Slătioara, va fi asfaltată complet. Președintele Consiliului Județean Olt, alături de primarul Slatinei, Emil Moț, și cel al comunei Slătioara au făcut front comun pentru a transforma acest proiect de infrastructură în realitate. Până în acest moment, tronsonul este asfaltat doar pe jumătate, mai exact, până la limita teritorială dintre cele două localități.
17 Sep 2020