Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Olt: 27 de noi cazuri de Coronavirus
05.08.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1383

27 de noi cazuri de Coronavirus în județul Olt și 2 decese. Este cifra înregistrată în ultimele 24 de ore, privind evoluția cazurilor la nivelul județului. Pacienții decedați aveau 65, respectiv 81 de ani și sufereau de mai multe afecțiuni medicale. Oltul ajunge la 827 de cazuri de COVID-19, de la începutul pandemiei.


Județul Olt a ajuns, astăzi, la 827 de cazuri de Coronavirus, cu 27 de noi îmbolnăviri înregistrate în ultimele 24 de ore. Potrivit autorităților, toate cazurile sunt cu transmitere comunitară. Totodată a crescut și bilanțul celor uciși de virusul Sars-Cov-2. Două persoane de 65, respectiv, 81 de ani au fost ucise de COVID-19.
Femeia de 65 de ani a decedat, ieri, pe Secţia de Terapie Intensivă a Spitaluluiui Județean de Urgență Slatina. Suferea și de alte afecțiuni medicale, printre care diabet și insuficiență respiratorie. Cel de-al doilea deces, al bătrânei de 81 de ani, a fost înregistrat noaptea trecută, la Spitalul din Caracal. Și aceasta avea comorbidități, respectiv diabet, boală cardiacă și hemipareză stângă. Numărul deceselor în Olt ajunge astfel de 25.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Azi la școală, mâine în online

Scenariile de funcționare a școlilor din județul Olt seamănă mai mult cu un semafor de trafic. De la verde la galben sau chiar la roșu, mai multe unități de învățământ deja și-au schimbat modul de desfășurare a orelor de curs, și asta, doar după prima săptămână de școală. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Olt, la momentul actual există mai multe cadre didactice, dar și elevi, care sunt infectați cu virusul SARS COV-2.
21 Sep 2020

Asfaltarea barajului Olt, în linie dreaptă

Ruta de ocolire a Podului Olt, cea care asigură legătura între Slatina și Slătioara, va fi asfaltată complet. Președintele Consiliului Județean Olt, alături de primarul Slatinei, Emil Moț, și cel al comunei Slătioara au făcut front comun pentru a transforma acest proiect de infrastructură în realitate. Până în acest moment, tronsonul este asfaltat doar pe jumătate, mai exact, până la limita teritorială dintre cele două localități.
17 Sep 2020