Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Bătut crunt, lângă parc
04.08.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 4184

Un tânăr a fost bătut crunt de doi bărbați, lângă un loc de joacă din Slatina. Acesta s-ar fi luat de soția unuia dintre agresori, iar aceștia au vrut să îi aplice o corecție. Polițiștii îi cercetează acum pe agresori.


Incident violent lângă un loc de joacă din municipiul Slatina. Un tânăr de 21 de ani, din comuna Brâncoveni, a fost bătut cu bestialitate de doi bărbați din Slatina.
Totul s-a întâmplat pe strada Aleea Lalelelor, iar motivul ar fi pornit de la faptul că victima s-ar fi luat de soția unuia dintre agresori. Cei doi l-au lovit pe tânăr cu pumnii și un baston. Victima a fost transportată la spital, iar la fața locului a ajuns poliția.

Bătaia a fost filmată de un trecător. Polițiștii îi cercetează în libertate pe cei doi agresori din Slatina.  

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Azi la școală, mâine în online

Scenariile de funcționare a școlilor din județul Olt seamănă mai mult cu un semafor de trafic. De la verde la galben sau chiar la roșu, mai multe unități de învățământ deja și-au schimbat modul de desfășurare a orelor de curs, și asta, doar după prima săptămână de școală. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Olt, la momentul actual există mai multe cadre didactice, dar și elevi, care sunt infectați cu virusul SARS COV-2.
21 Sep 2020

Asfaltarea barajului Olt, în linie dreaptă

Ruta de ocolire a Podului Olt, cea care asigură legătura între Slatina și Slătioara, va fi asfaltată complet. Președintele Consiliului Județean Olt, alături de primarul Slatinei, Emil Moț, și cel al comunei Slătioara au făcut front comun pentru a transforma acest proiect de infrastructură în realitate. Până în acest moment, tronsonul este asfaltat doar pe jumătate, mai exact, până la limita teritorială dintre cele două localități.
17 Sep 2020