Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Bătut și aruncat în subsolul unui bloc
27.07.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 255

Caz șocant în orașul Corabia. Un tânăr a fost bătut și sechestrat în subsolul unui bloc, chiar de prietenul de pahar. Poliția a fost anunțată de către mama victimei, care a sunat disperată la 112. Agresorul a fost prins la scurt timp și a fost reținut, pentru 24 de ore.


Scene violente în orașul Corabia. Un tânăr de 37 de ani a fost bătut și aruncat în subsolul unui bloc din localitate. Totul s-a întâmplat în week-end. Poliția a aflat despre caz de la mama victimei, care a sunat la 112, după ce fiul său i-a spus că se află închis în subsolul unui bloc și nu mai poate ieși.
Imediat, toate echipajele de poliție au pornit în zona blocurilor din Corabia, în căutare victimei. În tot acest timp, oamenii legii au ținut legătura telefonic cu tânărul rănit. Acesta le-a spus că se află în subsolul unui bloc și că tot ce vede pe o fereastră este o parcare auto.

Potrivit anchetatorilor, atât victima, cât și agresorul, se cunoșteau și au consumat băuturi alcoolice, înainte să se ia la bătaie. Acesta a fost și motivul scandalului: s-au bătut pentru alcool. Agresorul este un bărbat tot din Corabia și a fost prins, la scurt timp, de poliție.
În urma audierilor, bătăușul a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior fiind pus sub control judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Corabia, care efectuează cercetări pentru infracțiunile de lovire și lipsire de libertate.  

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Azi la școală, mâine în online

Scenariile de funcționare a școlilor din județul Olt seamănă mai mult cu un semafor de trafic. De la verde la galben sau chiar la roșu, mai multe unități de învățământ deja și-au schimbat modul de desfășurare a orelor de curs, și asta, doar după prima săptămână de școală. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Olt, la momentul actual există mai multe cadre didactice, dar și elevi, care sunt infectați cu virusul SARS COV-2.
21 Sep 2020

Asfaltarea barajului Olt, în linie dreaptă

Ruta de ocolire a Podului Olt, cea care asigură legătura între Slatina și Slătioara, va fi asfaltată complet. Președintele Consiliului Județean Olt, alături de primarul Slatinei, Emil Moț, și cel al comunei Slătioara au făcut front comun pentru a transforma acest proiect de infrastructură în realitate. Până în acest moment, tronsonul este asfaltat doar pe jumătate, mai exact, până la limita teritorială dintre cele două localități.
17 Sep 2020