Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Accident violent în sensul giratoriu
08.07.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 11618

Accident violent, seara trecută, în sensul giratoriu din zona Parcului Tineretului. Două mașini s-au lovit, după ce unul dintre șoferi nu a acordat prioritate de trecere. În urma impactului, doi tineri de 19 ani au fost răniți și au avut nevoie de îngrijiri medicale. Polițiștii îl cercetează acum pe șoferul vinovat.


Neacordarea de prioritate face victime. Doi tineri de 19 ani au fost răniți, seara trecută, în urma unui accident de circulație, produs în sensul giratoriu de la restaurantul McDonald's Slatina. Vinovat este chiar unul dintre răniți, un tânăr de 21 de ani, din Slatina care, potrivit polițiștilor, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism, condus de un băiat de 19 ani, din orașul Balș.
În urma accidentului, șoferul nevinovat și un pasager au primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD, fără a fi transportați la spital.
Accidentul s-a lăsat și cu amenințări. Unul dintre tinerii implicați a amenințat cu bătaia o persoană care filma incidentul.
Circulația a fost îngreunată timp de câteva zeci de minute, pentru ca poliția să poată face măsurători și cercetări la fața locului.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE