Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Olt: urmărit de șase ani, prins la pescuit
28.06.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 524

Un bărbat din Galați, căutat de șase ani, după ce a comis o tâlhărie, a fost prins de jandarmii olteni la pescuit, pe râul Olt. Tânărul a încercat inițial să scape și le-a dat jandarmilor date false cu privire la identitatea sa. Oamenii legii l-au verificat în baza de date și au descoperit că pe numele bărbatului a fost emis mandat european de arestare. Individul a fost încătușat, fiind predat poliției.


Un bărbat din Galați, care era căutat de șase ani, după ce pe numele său fusese emis mandat european de arestare, a fost prins de jandarmi, în județul Olt. Acesta se afla la pescuit, ilegal, evident, iar când oamenii legii i-au cerut să se legitimeze, bărbatul și-a dat o identitate falsă.
În urma verificării în baza de date, jandarmii au descoperit că au de-a face cu un bărbat căutat de ani buni de anchetatori. Individul a fost încătușat imediat.
Bărbatul a fost dus la sediul Poliției municipiului Slatina, fiind preluat de polițiști, care l-au predat colegilor din Galați.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024