Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Polițiștii din Olt, percheziții în 10 județe
23.06.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 5917

Polițiștii din Olt au descins în această dimineață în 10 județe din țară. Au fost făcute 22 de percheziții domiciliare într-un dosar în care se fac cercetări pentru evaziune fiscală. O firmă din Drăgănești Olt ar fi înregistrat achiziții fictive de mobilier urban, creând un prejudiciu de 550.000 de lei. Administratorul a fost ridicat de poliție și este cercetat pentru evaziune fiscală.


Descinderi de amploare, în această dimineață, ale polițiștilor de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IPJ Olt. Aceștia au făcut percheziții în Olt și alte județe din țară, la sediile unor primării și școli, care ar fi făcut contracte fictive cu o firmă din Drăgănești Olt, pentru achiziționarea de mobilier urban.
Potrivit anchetatorilor, firma din Drăgănești Olt ar fi înregistrat în documente achiziții de bănci stradale, pubele și casete luminoase, de la 14 societăți comerciale cu un comportament fiscal “tip fantoma”. Achizițiile ar fi fost făcute pentru primării și școli, însă mobilierul nu a mai ajuns la acestea.
Reprezentantul societății respective ar fi emis chiar și facturi de livrare a bunurilor către 22 de beneficiari din țară, iar plățile au fost făcute către furnizor. Însă mobilierul nu a mai fost livrat în totalitate. Administratorul firmei din Drăgănești Olt, alături de alte 22 de persoane, au fost duse la poliție, pentru audieri. Suspecții sunt cercetați pentru infracțiunea de evaziune fiscală și riscă ani buni de închisoare.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE