Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Le-a ars mașina în trafic
23.06.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 2479

O mașină a luat foc în trafic, în această dimineață, în localitatea Dobrosloveni. Un cablu electric defect pare să fi fost motivul producerii incendiului. Deși pompierii au intervenit imediat la fața locului, autoturismul a fost distrus aproape în totalitate.


Panică, în această dimineață, printre șoferii aflați în trafic, în localitatea Dobrosloveni. O mașină a luat foc în mers. Șoferul a simțit miros de fum și a oprit autoturismul. Când a ridicat capota, partea din față ardea deja. A încercat să stingă focul cu stingătorul, însă incendiul a cuprins întreg autoturismul și a chemat pompierii.
La fața locului a ajuns și Poliția, pentru a dirija traficul. Pompierii au lichidat incendiul și au stabilit cauza producerii acestuia.
Nimeni nu a fost rănit în urma incendiului, iar traficul nu a fost blocat.
 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Lucrările la Varianta Oituz, în linie dreaptă

Strategia Primăriei Slatina privind asfaltarea străzilor are ca obiectiv modernizarea infrastructurii rutiere a celor mai aglomerate tronsoane din oraș și descongestionarea traficului greu din aceste zone. Chiar dacă, momentan, circulația se desfășoară în condiții speciale, oamenii se declară mulțumiți de faptul că administrația locală investește în infrastructură și sunt de părere că Slatina se va dezvolta și mai mult în viitorul apropiat.
10 Aug 2020