Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Șoferi reținuți de poliție
18.06.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 2924

Doi șoferi au fost reținuți de poliție, pentru infracțiuni grave comise în trafic. Unul dintre ei a fost prins la Caracal, conducând o mașină fără permis. Cel de-al doilea, a fost depistat la Redea, și băut, și fără permis. Ambii bărbați au ajuns după gratii și riscă ani buni de închisoare, dar și anularea permisului auto.


Infracțiuni grave comise în trafic de doi bărbați din județul Olt. Unul s-a urcat băut la volan, iar altul a comis fapte și mai grave: a fost prins de două ori conducând sub influența alcoolului și fără permis auto.
Bărbatul din Caracal e recidivist. El este cercetat într-un alt dosar penal, tot pentru conducere fără permis. De asemenea, a mai fost anchetat și pentru mai multe furturi.
Pentru infracțiunile comise în trafic, cei doi șoferi au fost reținuți de poliție și riscă ani buni de închisoare.
Conducerea sub influența alcoolului, dar și fără permis auto, se află printre principalele cauze de producere a accidentelor rutiere. De aceea, polițiștii vor continua verificările în trafic, pentru prevenirea accidentelor de circulație.

În această după-amiază, magistrații au decis control judiciar pentru 60 de zile în cazul bărbatului din Caracal, iar pe numele celui din comuna Redea a fost emis mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE