Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Hoți de lemne, cu acte
18.06.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 332

Polițiștii au demarat noi controale în trafic, pentru verificarea transportului de material lemnos. În fiecare an, în această perioadă crește numărul furturilor de lemne, iar oamenii legii încearcă să prevină astfel de fapte. Cum fac șoferii pentru a dovedi că au documente atunci când sunt opriți de poliție? Trec în acte o cantitate mai mică de lemne, față de cea transportată.


Furt de lemne cu ajutorul documentelor. Cam așa s-ar putea spune în cazul multor transportatori de material lemnos. Pentru că în fiecare an, în această perioadă crește numărul furturilor de lemne, întrucât oamenii își fac stocuri pentru iarnă, polițiștii au demarat controale în trafic pentru a-i verifica pe transportatori.
În comuna olteană Brâncoveni, au fost prinși doi bărbați din județul Argeș, care transportau o anumită cantitate de lemne în mașini, iar în acte figurau cu alta.
Numai în ultimele două luni, polițiștii au depistat mai multe situații de acest gen. Transportatorii de lemne au fost sancționați, în urma verificărilor, fiind ridicate și cantități mari de lemne care erau transportate ilegal.
Controalele vor continua în județul Olt, mai ales în mediul rural, pentru prevenirea furtului de lemne. Polițiștii reamintesc faptul că deținerea de materiale lemnoase fără documente care să ateste legalitatea provenienței acestora sau transportul materialelor lemnoase fără aviz de însoțire constituie contravenții silvice și se sancționează cu amendă de până la 10.000 de lei și ridicarea lemnelor.

 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Lucrările la Varianta Oituz, în linie dreaptă

Strategia Primăriei Slatina privind asfaltarea străzilor are ca obiectiv modernizarea infrastructurii rutiere a celor mai aglomerate tronsoane din oraș și descongestionarea traficului greu din aceste zone. Chiar dacă, momentan, circulația se desfășoară în condiții speciale, oamenii se declară mulțumiți de faptul că administrația locală investește în infrastructură și sunt de părere că Slatina se va dezvolta și mai mult în viitorul apropiat.
10 Aug 2020