Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Accident feroviar la Vișina
29.05.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 576

Accident feroviar, în această dimineață, în comuna Vișina. O dubiță al cărei șofer nu s-a asigurat la trecerea la nivel cu calea ferată a fost lovită de un tren regio. Omul a avut noroc. Mașina apucase să treacă peste calea ferată și a fost doar acorșată de scara trenului. Cei 16 călători ai trenului s-au ales cu o sperietură zdravănă.


O tragedie a fost evitată în ultimul moment, în comuna Vișina, în această dimineață. O dubiță a fost lovită de un tren Regio, după ce șoferul nu s-a asigurat la trecerea la nivel cu calea ferată. Din fericire, conducătorul auto, care se afla singur în mașină, a scăpat ca prin minune, fără răni. Norocul său a fost că trenul doar a acroșat cu scara mașina, care trecuse deja calea ferată. Altfel, impactul i-ar fi fost fatal.
Nici conducătorul auto şi nici conductorul trenului nu consumaseră alcool. În acea zonă au avut loc mai multe accidente feroviare grave, din cauza neatenției șoferilor.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: Asistența socială, la un pas de colaps

Persoanele instituționalizate și angajații din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt sunt din nou abandonați de Guvern. Și asta pentru că fondurile alocate acestui domeniu atât de important au fost insuficiente, iar instituția a funcționat cu bani de la Consiliul Județean Olt. Sumele acoperă însă cheltuielile doar până la jumătatea lunii august. Reprezentanții DGASPC Olt speră într-o rectificare bugetară care să țină cont de nevoile beneficiarilor.
29 Iun 2020

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020