Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Contrabandist de țigări, sub control judiciar
27.05.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 350

Unul dintre bărbații ridicați, ieri, de poliție în urma perchezițiilor efectuate în comuna Oboga a fost reținut, pentru 24 de ore, iar astăzi a fost prezentat Parchetului, pentru audieri.


Procurorii au dispus plasarea lui sub control judiciar, pentru acuzația de contrabandă cu țigări. Oamenii legii au găsit la locuința bărbatului, 70.800 de țigarete care nu aveau aplicate timbre de marcaj fiscal prevăzut de lege. Țigările urmau să fie vândute de bărbat la magazinele din localitățile Oboga și Morunglav. Celălalt bărbat ridicat și el, ieri, de poliție, tot pentru contrabandă cu țigări, este cercetat în stare de libertate.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: Asistența socială, la un pas de colaps

Persoanele instituționalizate și angajații din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt sunt din nou abandonați de Guvern. Și asta pentru că fondurile alocate acestui domeniu atât de important au fost insuficiente, iar instituția a funcționat cu bani de la Consiliul Județean Olt. Sumele acoperă însă cheltuielile doar până la jumătatea lunii august. Reprezentanții DGASPC Olt speră într-o rectificare bugetară care să țină cont de nevoile beneficiarilor.
29 Iun 2020

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020