Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Țigări de contrabandă la Oboga și Morunglav
26.05.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 623

Descinderi, în această dimineață, în comunele Oboga și Morunglav. Polițiștii au mers la locuințele unor persoane fizice, implicate într-un dosar aflat în lucru la Parchetul de pe lângă Judecătoria Balș, în care se fac cercetări pentru infracțiunea de contrabandă cu țigări.


La percheziții, oamenii legii au găsit, astăzi, 70.800 de țigarete care nu aveau aplicate timbru de marcaj fiscal prevăzut de lege. Întreaga cantitate a fost ridicată de poliție, pentru continuarea cercetărilor. Două persoane au fost conduse la sediul IPJ Olt pentru audieri și luarea măsurilor legale.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: Asistența socială, la un pas de colaps

Persoanele instituționalizate și angajații din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt sunt din nou abandonați de Guvern. Și asta pentru că fondurile alocate acestui domeniu atât de important au fost insuficiente, iar instituția a funcționat cu bani de la Consiliul Județean Olt. Sumele acoperă însă cheltuielile doar până la jumătatea lunii august. Reprezentanții DGASPC Olt speră într-o rectificare bugetară care să țină cont de nevoile beneficiarilor.
29 Iun 2020

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020