Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Sancțiuni record pe șoselele din Olt
25.05.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 3826

Acțiune amplă a Poliției Rutiere Olt, în weekendul trecut. Oamenii legii au aplicat peste 400 de sancțiuni contravenționale și au reținut un număr record de permise auto. Aproape 80 de șoferi au rămas pietoni, după ce, fie au condus cu viteză mare fie se aflau sub influența alcoolului.


În week-end, echipajele Poliției Rutiere Olt s-au aflat în stradă, în număr mare. Au fost controale în trafic, atât în orașe și municipii, dar și în comunele din județ. Sute de șoferi au fost amendați ori s-au ales cu dosare penale, după ce au comis infracțiuni în trafic.
La Obîrșia, un tânăr de 18 ani conducea o mașină, fără a avea permis auto, iar la Scornicești, un șofer gonea nebunește cu o viteză dublă față de limita legală.
Cele aproape 80 de permise au fost reținute majoritatea pentru alcool și depășirea vitezei legale. Acțiunea poliției a vizat, în special, depistarea șoferilor care conduc sub influența alcoolului sau a drogurilor, a celor care încalcă normele legislației rutiere, dar și asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: Asistența socială, la un pas de colaps

Persoanele instituționalizate și angajații din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt sunt din nou abandonați de Guvern. Și asta pentru că fondurile alocate acestui domeniu atât de important au fost insuficiente, iar instituția a funcționat cu bani de la Consiliul Județean Olt. Sumele acoperă însă cheltuielile doar până la jumătatea lunii august. Reprezentanții DGASPC Olt speră într-o rectificare bugetară care să țină cont de nevoile beneficiarilor.
29 Iun 2020

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020