Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Sancțiuni record pe șoselele din Olt
24.05.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 3936

Acțiune amplă a Poliției Rutiere Olt, în weekendul trecut. Oamenii legii au aplicat peste 400 de sancțiuni contravenționale și au reținut un număr record de permise auto. Aproape 80 de șoferi au rămas pietoni, după ce, fie au condus cu viteză mare fie se aflau sub influența alcoolului.


În week-end, echipajele Poliției Rutiere Olt s-au aflat în stradă, în număr mare. Au fost controale în trafic, atât în orașe și municipii, dar și în comunele din județ. Sute de șoferi au fost amendați ori s-au ales cu dosare penale, după ce au comis infracțiuni în trafic.
La Obîrșia, un tânăr de 18 ani conducea o mașină, fără a avea permis auto, iar la Scornicești, un șofer gonea nebunește cu o viteză dublă față de limita legală.
Cele aproape 80 de permise au fost reținute majoritatea pentru alcool și depășirea vitezei legale. Acțiunea poliției a vizat, în special, depistarea șoferilor care conduc sub influența alcoolului sau a drogurilor, a celor care încalcă normele legislației rutiere, dar și asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE