Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Arestat după ce a tâlhărit un bărbat
25.05.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 2637

Un bărbat a fost tâlhărit, seara trecută, în plină stradă, la Slatina. Agresorul a bătut victima, i-a telefonul mobil și a încercat să fugă. A fost prins la scurt timp de o patrulă de jandarmi și a fost predat poliției. După fapta sa, tâlharul a fost arestat, pentru 30 de zile.


Tâlhărie, seara trecută, la Slatina. Un bărbat din comuna Bălteni i-a căzut victimă unui tânăr, în timp ce se afla pe strada Textilistului din oraș. El a fost lovit cu pumnul de acesta și i-a fost luat telefonul mobil. O patrulă de jandarmi care trecea prin zonă a intervenit imediat, iar tâlharul a fost prins la scurt timp. Ulterior a fost anunțată poliția, care a preluat cazul, pentru continuarea cercetărilor.
Tâlharul are 28 de ani și este din Slatina. Oamenii legii au găsit asupra lui telefonul mobil și l-au restituit victimei. Hoțul a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, pentru infracțiunea de tâlhărie, fiind dus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: Asistența socială, la un pas de colaps

Persoanele instituționalizate și angajații din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt sunt din nou abandonați de Guvern. Și asta pentru că fondurile alocate acestui domeniu atât de important au fost insuficiente, iar instituția a funcționat cu bani de la Consiliul Județean Olt. Sumele acoperă însă cheltuielile doar până la jumătatea lunii august. Reprezentanții DGASPC Olt speră într-o rectificare bugetară care să țină cont de nevoile beneficiarilor.
29 Iun 2020

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020