Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
A murit în accidentul provocat de iubit
22.05.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 10339

Tragedie, joi seară, între localitățile Brebeni și Schitu. Doi tineri din Slatina au căzut cu mașina într-un canal, din cauza vitezei, au stabilit polițiștii. Autoturismul a fost aruncat în aer 13 metri, iar fata a fost proiectată în afara acestuia și a murit pe loc. Iubitul ei a fost rănit și a ajuns la spital. Cei doi tineri nu purtau centura de siguranță.


Accident mortal, seara trecută, între localitățile Brebeni și Schitu, din cauza vitezei. O tânără de 19 ani a murit, iar iubitul ei de 20 de ani, a fost rănit. Ambii sunt din Slatina și se îndreptau către localitatea Schitu. Viteza, carosabilul umed și lipsa experienței șoferului au dus la această tragedie.
Mașina a lovit un cap de pod, fiind proiectată 13 metri în aer, au stabilit polițiștii la măsurători. Fata, pasager pe locul din dreapta față, a fost aruncată în afara autoturismului și a murit pe loc.
Tânărul aflat la volan a suferit răni și a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, iar starea lui este stabilă. El este cercetat acum pentru moartea iubitei sale.
În același loc s-a mai produs un accident rutier grav, în urmă cu doi ani. Și atunci, tot viteza și neatenția au fost cauzele producerii accidentului.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: Asistența socială, la un pas de colaps

Persoanele instituționalizate și angajații din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt sunt din nou abandonați de Guvern. Și asta pentru că fondurile alocate acestui domeniu atât de important au fost insuficiente, iar instituția a funcționat cu bani de la Consiliul Județean Olt. Sumele acoperă însă cheltuielile doar până la jumătatea lunii august. Reprezentanții DGASPC Olt speră într-o rectificare bugetară care să țină cont de nevoile beneficiarilor.
29 Iun 2020

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020