Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
A murit în accidentul provocat de iubit
21.05.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 10731

Tragedie, joi seară, între localitățile Brebeni și Schitu. Doi tineri din Slatina au căzut cu mașina într-un canal, din cauza vitezei, au stabilit polițiștii. Autoturismul a fost aruncat în aer 13 metri, iar fata a fost proiectată în afara acestuia și a murit pe loc. Iubitul ei a fost rănit și a ajuns la spital. Cei doi tineri nu purtau centura de siguranță.


Accident mortal, seara trecută, între localitățile Brebeni și Schitu, din cauza vitezei. O tânără de 19 ani a murit, iar iubitul ei de 20 de ani, a fost rănit. Ambii sunt din Slatina și se îndreptau către localitatea Schitu. Viteza, carosabilul umed și lipsa experienței șoferului au dus la această tragedie.
Mașina a lovit un cap de pod, fiind proiectată 13 metri în aer, au stabilit polițiștii la măsurători. Fata, pasager pe locul din dreapta față, a fost aruncată în afara autoturismului și a murit pe loc.
Tânărul aflat la volan a suferit răni și a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, iar starea lui este stabilă. El este cercetat acum pentru moartea iubitei sale.
În același loc s-a mai produs un accident rutier grav, în urmă cu doi ani. Și atunci, tot viteza și neatenția au fost cauzele producerii accidentului.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE