Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Gheorghe Dincă vrea refacerea anchetei
20.05.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 455

Gheorghe Dincă a fost adus, astăzi, la Tribunalul Olt. A avut loc procedura de cameră preliminară, iar Dincă s-a plâns judecătorului că ar fi fost amenințat cu moartea chiar de anchetatori. Atât el, cât și avocații familiilor celor două fete, au cerut refacerea anchetei. Rudele victimelor susțin în continuare că fetele ar fi în viață, iar Dincă ar ști unde se află.


Gheorghe Dincă, bărbatul acuzat de răpirea și uciderea Alexandrei Măceșanu și a Luizei Melencu, a fost adus, astăzi, la Tribunalul Olt. În sală au fost prezente și rudele celor două fete, toate părțile implicate în dosar purtând mască de protecție și păstrând distanța regulamentară, pentru prevenirea îmbolnăvirii de COVID-19.
Lucrurile au luat o altă întorsătură. Atât Gheorghe Dincă, cât și avocații familiilor celor două fete dispărute au cerut refacerea întregii anchete, după Dincă s-a plâns judecătorului de cameră preliminară că ar fi primit amenințări cu moartea și a fost forțat să declare că el le-a omorât pe fete.
În luna ianuarie a acestui an, Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată pentru acuzațiile de trafic de persoane sau minori, omor calificat, viol, dar și profanare de cadavre. Primul termen al judecății pe fond va începe după finalizarea procedurii de cameră preliminară.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: Asistența socială, la un pas de colaps

Persoanele instituționalizate și angajații din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt sunt din nou abandonați de Guvern. Și asta pentru că fondurile alocate acestui domeniu atât de important au fost insuficiente, iar instituția a funcționat cu bani de la Consiliul Județean Olt. Sumele acoperă însă cheltuielile doar până la jumătatea lunii august. Reprezentanții DGASPC Olt speră într-o rectificare bugetară care să țină cont de nevoile beneficiarilor.
29 Iun 2020

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020