Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Făină și drojdie, confiscate de Poliție
03.04.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 11561

Sute de kilograme de făină și mai multe pachete de drojdie au fost confiscate de polițiștii olteni, de la două societăți comerciale din orașul Balș. Controalele au fost făcute de polițiștii de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice. Oamenii legii i-au sancționat pe administratori cu suma de 25.000 de lei.


Au fost controale ale polițiștilor olteni la mai multe societăți din județul Olt. Acțiunea a vizat combaterea criminalității economice, mai ales că unii patroni profită de această criză alimentară și vând produse la suprapreț. Astfel, zilnic oamenii legii verifică modul de comercializare a produselor alimentare și nealimentare. La Balș, două magazine vindeau făină și drojdie fără documente în acest sens.
Controalele Poliției Olt vor continua și în perioada următoare. Sunt verificate prețurile și documentele, în special la produsele alimentare și cele de igienă.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Rută sigură pentru ocolirea Podului Olt

Se circulă în cele mai bune condiții, pe strada Basarabilor, din Slatina, pe tronsonul care duce către barajul Oltului. Primăria Slatina este la finalul lucrărilor de asfaltare pe această porțiune care va fi folosită ca rută alternativă atunci când se va opri circulația de podul Olt. Investiția este finanțată din bugetul local și a fost finalizată în timp record. Anul trecut, pe 4 iunie, primarul Emil Moț anunța că a decis să modernizeze șoseaua.
04 Iun 2020