Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Educație modernă la Brebeni
14.02.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 2041

La Brebeni, autoritățile locale și conducerea școlii investesc an de an în îmbunătățirea și modernizarea actului educațional. Au fost amenajate grupuri sanitare interioare, o bibliotecă, iar sălile de clasă au fost dotate cu laptop-uri și videoproiectoare. Școala are în plan și construirea unei săli de sport, astfel încât copiii să poată efectua orele de educație fizică în bune condiții și pe timp de iarnă.


Educația ocupă un loc din ce în ce mai important și în comunitățile rurale. Școala Gimnazială Brebeni este una din unitățile de învățământ care se pot lăuda cu aparatură și mobilier modern. Sălile de clasă sunt prevăzute cu laptop-uri, videoproiectoare și imprimante wireless, iar școala este dotată cu grupuri sanitare interioare și o bibliotecă generoasă.

Pentru anul acesta, atât Primăria Brebeni, cât și conducerea școlii au în plan construirea unei săli de sport, astfel încât elevii să poată să facă orele de educație fizică într-un spațiu potrivit și pe timp de iarnă. Acest lucru arată faptul că educația reprezintă o prioritate pentru aleșii comunei Brebeni.

Acesta nu este singurul exemplu de bune practici din județ. Comune precum Bobicești, Rotunda sau Grădinari s-au adaptat la noile cerințe ale vremii și și-au modernizat unitățile de învățământ. În acest fel, și copiii de la sat pot avea acces la un act educațional de calitate.  

brebeni scoala tehnologii moderne
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE