Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Au furat gardul sondelor de petrol
14.02.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1607

Tupeu incredibil al unor hoți. Aceștia au furat gardul sondelor de petrol din localitățile Corbu și Icoana, de pe o distanță de aproape un kilometru. Polițiștii au descins la locuințele lor și au găsit componentele furate. Cei doi s-au ales cu dosar penal și sunt cercetați în stare de libertate.


Polițiștii Secției de Poliție Rurală Potcoava au desfășurat 4 percheziții la locuințele aflate în proprietatea a doi bărbați din localitatea Corbu, și o percheziție la domiciliul unui bărbat de 46 de ani, din comuna Bârla, județul Argeș. Potrivit anchetatorilor, aceștia sunt bănuiți că au furat gardurile sondelor din localitățile Corbu și Potcoava, pe o distanță de aproape 1 kilometru.
În urma perchezițiilor, polițiștii au găsit gardurile pe care aceștia le furaseră, dar și zeci de litri de produs petrolier sustras de la sondele respective.
Bunurile au fost ridicate și predate în custodie unei societăți comerciale care are ca obiect principal de activitate explorarea și exploatarea zăcămintelor de petrol și gaze naturale. Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activități infracționale.
 

furt potcoava gardul sondelor de petrol
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE