Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ilegalități cu mobilier urban
13.02.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1482

Percheziții, în această dimineață, la trei primării din județul Olt, la sediile mai multor societăți comerciale, precum și la locuințele unor persoane bănuite de abuz în serviciu. Acuzațiile aduse în dosar sunt extrem de grave: administrațiile locale ar fi efectuat plăți la diverși agenți economici, pentru a cumpăra mobilier urban. Însă bunurile nu mai ajungeau în totalitate la beneficiari.


În această dimineață, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Olt au efectuat 6 percheziții la sediile unor primării, ale unor societăți comerciale, precum și la locuințele unor persoane fizice din județ. Este vizată o rețea care se ocupa cu infracțiuni economice, încă din anul 2009. Potrivit anchetatorilor, reprezentanții administrațiilor locale în cauză ar fi efectuat plăți către diferiți agenți economici, pentru cumpărarea de mobilier urban, care însă nu mai ajungea în totalitate la beneficiari.
Dosarul, în care se fac cercetări pentru de abuz în serviciu, este instrumentat de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal. În urma perchezițiilor, o parte dintre suspecți au fost aduși, astăzi, la poliție, pentru audieri.
Polițiștii au ridicat mai multe documente și înscrisuri, pentru probarea activității infracționale.
 

mobilier urban percheziții draganesti olt marunței primării
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE