Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Câinele agresiv și-a sfâșiat stăpânul după moarte
10.02.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 9336

Bătrânul găsit decapitat în locuința sa, din comuna Osica de Sus, nu a fost ucis de câine. Anchetatorii au stabilit, în urma rezultatului autopsiei, faptul că bărbatul a decedat din cauza problemelor de sănătate pe care le avea. Câinele pe care îl ținea în casă l-a atacat ulterior, i-a sfâșiat trupul, iar capul a fost găsit de anchetatori în curtea locuinței. Câinele va ajunge la un ONG din Dolj.


Continuă ancheta în cazul bărbatului de 72 de ani, din comuna Osica de Sus, care vineri a fost găsit decapitat în casă. Un vecin a sunat la 112, după ce i-au fost găsite capul și câteva rămășițe din trup în curtea locuinței, iar în casă, lângă pat, restul corpului. Prim procurorul Anca Anuța de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt a anunțat, astăzi, că moartea nu a fost provocată de câinele de rasă, pe care bărbatul îl ținea cu el în casă.
Bătrânul, care locuia singur, era mort în casă de o săptămână. Anchetatorii spun că acesta avea afecțiuni medicale mai vechi: suferea de ciroză hepatică, iar pe fondul consumului de alcool s-ar fi declanșat o hemoragie nazală. Înfometat, câinele și-ar fi sfâșiat stăpânul. Vecinii spun că patrupedul nu era periculos, însă anchetatorii nu au putut intra în curte pentru a face cercetări, până când animalul nu a fost îndepărtat. Dacă, inițial, anchetatorii au vrut să dispună să eutanasierea, au decis în cele din urmă să fie predat unui nepot al bărbatului.
Surse din rândul anchetatorilor spun că nepotul bărbatului a luat deja legătura cu reprezentanții unui ONG, din Dolj, care vor prelua patrupedul.
 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Azi la școală, mâine în online

Scenariile de funcționare a școlilor din județul Olt seamănă mai mult cu un semafor de trafic. De la verde la galben sau chiar la roșu, mai multe unități de învățământ deja și-au schimbat modul de desfășurare a orelor de curs, și asta, doar după prima săptămână de școală. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Olt, la momentul actual există mai multe cadre didactice, dar și elevi, care sunt infectați cu virusul SARS COV-2.
21 Sep 2020