Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
A intrat în mașina pompierilor
10.02.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 403

Accident cu autospeciala pompierilor, în această dimineață, pe Drumul Național 65, în zona localității Jitaru. Autospeciala ISU, care intervenise la un accident rutier, a fost lovită de un șofer neatent. Bărbatul le-a spus polițiștilor că nu a văzut echipajul, fiind orbit de soare. O persoană a ajuns la spital, în urma impactului.


Două accidente de circulație s-au produs, în această dimineață, pe Drumul Național 65, în localitatea Jitaru, în același loc. În primul incident, o mașină a căzut în șanț, iar pompierii și poliția au intervenit la fața locului. Cel de-al doilea accident s-a întâmplat la scurt timp, după ce un șofer nu a observat autospeciala ISU oprită la locul intervenției și a intrat în plin în ea. Bărbatul le-a spus polițiștilor că nu a văzut echipajul întrucât a fost orbit de soare.
În prima mașină implicată în accident erau două persoane, care nu au fost rănite. În autoturismul care a intrat în autospeciala pompierilor se aflau trei oameni. Unul a fost rănit și a fost transportat la spital.
Traficul a fost blocat în zonă mai bine de 30 de minute. Șoferul care a lovit mașina pompierilor s-a ales cu dosar penal și este cercetat pentru vătămare corporală din culpă.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE