Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Caracal: polițiștii, „maraton“ după un hoț
06.02.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1427

Val de infracțiuni pe drumurile din Olt. Un șofer care a fost prins, de două ori, de poliție, circulând cu mașina neînmatriculată și fără permis auto, a fost reținut pentru 24 de ore. Totodată, la Caracal, un hoț dat în urmărire a fost prins după ce a fost alergat de oamenii legii 2 kilometri prin oraș.


Inconștiență la volan. Un tânăr de 34 de ani, din comuna Vâlcele, s-a urcat de două ori la volanul unei mașini neînmatriculate și fără permis auto. Polițiștii l-au prins prima dată la Brebeni, iar a doua oară la Vâlcele, când l-au și reținut pentru 24 de ore.
De asemenea, polițiștii din Caracal au prins un hoț, urmărit național, pe numele căruia fusese emis mandat de arestare preventivă.
Polițiștii au avut o adevărată aventură până au reușit să pună mâna pe bărbatul dat în urmărire, care a rupt-o la fugă în momentul în care i-a văzut. Oamenii legii au început să alerge după el și l-au prins după doi kilometri.
Și la Perieți, polițiștii au încătușat un hoț care, în perioada decembrie 2019 – februarie 2020, ar fi furat sume de bani din locuințe de pe raza comunei Ghimpețeni, fiind produs un prejudiciu de peste 8.000 lei. Bărbatul a fost dus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE