Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina, orașul superlativelor
23.01.2020
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 2700

Slatina a strălucit și mai tare aseară, când a avut loc încă o nouă ediție de excepție a Galei Superlativelor. Oameni valoroși, care contribuie decisiv la dezvoltarea orașului, au fost recompensați pentru performanțele lor. Cetățeni de onoare sunt cinci medici care au reușit intervenții în premieră. Alături de ei au urcat pe scena superlativelor și oameni de cultură, manageri de top și reprezentanți ai instituțiilor partenere.


Superlativele Slatinei au fost aseară invitații de onoare ai Primăriei Slatina, instituție care aduce an de an recunoștință valorilor orașului. Gala Superlativelor a reunit, în sala de spectacole a Centrului Cultural Eugen Ionescu, oameni care contribuie decisiv la dezvoltarea Slatinei. Îndrăgita actriță Monica Davidescu, alături de primarul Emil Moț, au înmânat premiile, într-o atmosferă încărcată de emoții și bucurii, greu de descris în cuvinte.
Cinci medici de aur ai Spitalului Județean de Urgență Slatina, care au reușit imposibilul, au primit anul acesta distincția de „cetățean de onoare”.
Primarul Emil Moț și-a arătat recunoștința față de cei care clădesc, an de an, un oraș tot mai puternic. I-a felicitat și le-a mulțumit că fac parte din această poveste minunată a Superlativelor.

Slatina nu ar fi un oraș atât de primitor, dacă instituțiile publice nu ar fi mereu în sprijinul cetățenilor. Reprezentanții lor au fost și ei premiați aseară, la Gala Superlativelor, de primarul Emil Moț.
Agenții economici care au finalizat investiții importante în Slatina, în ultimul an, dar și marile companii care contribuie semnificativ la bugetul Slatinei, au primit distincții la Gala Superlativelor.

Mulțumim pentru distincția acordată. Pentru mine a fost primul an în România, unde am descoperit o cultură nouă, complet diferită, care îmi place. Noi creștem, ca și companie, și vom continua să facem acest lucru în fiecare an.
Un paramedic de la ISU Olt a fost premiat pentru curaj și devotament, fiind salvatorul cu cele mai multe intervenții pe parcursul anului trecut.
Nici oamenii de cultură din oraș nu au fost uitați de autorități, zilele acestea, când se împlinesc 652 de ani de la prima atestare documentară a orașului. Istorici, actori, călușari, toți au primit aplauzele slătinenilor, pentru că aduc un plus de valoare Slatinei. Istoricul Aurelia Grosu, realizatoarea unui nou film documentar dedicat frumosului nostru oraș, a primit ropote de aplauze și toată aprecierea primarului Emil Moț, pentru profesionalismul său.
Profesorul Daniela Ilie și elevii de la colegiile „Ion Minulescu” și „Radu Greceanu”, care au vorbit atât de frumos despre orașul lor au fost și ei premiați de Primăria Slatina.
Cel mai așteptat moment al serii a fost recitalul Paulei Seling. Toată sala s-a bucurat să asculte melodiile sale celebre. „Timpul”, „Ploaie în luna lui marte”, dar și interpretări ale unor șlagăre au fost fredonate și aplaudate de superlativele Slatinei.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Infernul din Italia, povestit de o olteancă

De aproape două luni, românii care locuiesc în zonele-focar de epidemie din Italia trec printr-un adevărat coșmar. Zilnic, află că o cunoștință este contaminată sau că un vecin a murit, iar spaima și nesiguranța au pus stăpânire pe sufletele lor. O olteancă ce trăiește în locurile greu încercate de nemilosul virus, ne vorbește astăzi despre experiența ei în izolare la domiciliu și ne atrage atenția că este foarte important să respectăm regulile impuse de autorități, dacă nu vrem să ajungem în situația cumplită în care a ajuns Italia.
01 Apr 2020