Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina, cuprinsă de feeria Crăciunului
02.12.2019
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 3076

Slatina a intrat aseară, cu mare fast, în atmosfera de poveste a sărbătorilor de iarnă. Milioane de luminițe s-au aprins pe străzile orașului, iar târgul de Crăciun din Parcul Tineretului și-a deschis larg porțile pentru slătineni, dar și pentru vizitatorii orașului, veniți special pentru marea inaugurare din 1 Decembrie.


Dublă sărbătoare la Slatina de Ziua Națională a României. După inedita manifestare solemnă de la statuia domnitorului Alexandru Ioan Cuza, slătinenii au ieșit în număr foarte mare pe străzile orașului, să admire luminițele de Crăciun. Momentul aprinderii lor a fost trăit la intensitate maximă de miile de oameni veniți să savureze împreună cu cei dragi, bucuria începutului sărbătorilor de iarnă, în Parcul Tineretului. Aici, autoritățile au organizat un târg de Crăciun ca în povești, iar vizitatorii au fost fascinați de atmosferă.
La deschiderea târgului de Crăciun a venit și primarul Emil Moț, însoțit de soție și de fiul cel mic, dar și de echipa sa de la Primărie. Oamenii i-au felicitat pentru felul în care au amenajat anul acesta orașul pentru sărbători. Mulți au stat la rând să se fotografieze împreună.
A fost o seară de neuitat pentru vizitatorii târgului de Crăciun de la Slatina. Împreună s-au bucurat de spectacolul oferit de corul Dolce al Liceului teoretic Nicolae Titulescu, au încins o horă oltenească pe muzica Mariei Ghinea și au fredonat cele mai cunoscute hituri ale artistei Monica Anghel. Copiii au fost fascinați de uriașele figurine luminoase cu Moș Crăciun și personaje din povești, dar și de strada deasupra căreia strălucește o perdea de luminițe și de căsuțele cu bunătăți specifice sărbătorilor de iarnă.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: Asistența socială, la un pas de colaps

Persoanele instituționalizate și angajații din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt sunt din nou abandonați de Guvern. Și asta pentru că fondurile alocate acestui domeniu atât de important au fost insuficiente, iar instituția a funcționat cu bani de la Consiliul Județean Olt. Sumele acoperă însă cheltuielile doar până la jumătatea lunii august. Reprezentanții DGASPC Olt speră într-o rectificare bugetară care să țină cont de nevoile beneficiarilor.
29 Iun 2020