Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Trei mașini lovite, patru răniți
19.09.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1248

Patru oameni au ajuns la spital, în această dimineață, în urma unui accident de circulație petrecut la ieșirea din localitatea Schitu, spre Șerbănești. Trei mașini s-au lovit, după ce o șoferiță a frânat din cauza unei denivelări în asfalt și a fost lovită de o altă mașină. Printre victime s-a aflat și un copil de cinci ani, cu toții fiind transportați la Spitalul Județean de Urgență Slatina, pentru acordarea de îngrijiri medicale.


Accident în această dimineață, pe Drumul Județean 546 A, între localitățile Schitu și Șerbănești. Trei autoturisme în care se aflau șapte oameni s-au lovit violent, după ce o șoferiță a frânat brusc, pentru e evita o denivelare în asfalt.
Trei femei cu vârste cuprinse între 19 și 42 de ani și un copil de cinci ani au fost transportați la Spitalul din Slatina, în urma accidentului.
Zilele trecute, un alt accident rutier a avut loc pe Drumul Județean 546 A, între localitățile Brebeni și Schitu. Trei oameni au fost răniți, după ce s-au răsturnat cu autoturismul într-un canal aflat pe marginea drumului. Șoferul ar fi vrut să evite o groapă și a pierdut controlul volanului.
Drumul Județean 546 A se află în reparații de ceva timp, iar polițiștii fac apel la șoferi să circule cu viteză redusă, până la finalizarea lucrărilor.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE