Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Pescar înecat în râul Olt
16.09.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1649

Un tânăr din județul Argeș s-a înecat în Olt, în localitatea Tia Mare. Acesta se afla la pescuit și se pare că era sub influența alcoolului. La un moment dat, un alt pescar a sesizat dispariția lui de pe mal și a sunat la 112. A fost găsit de scafandri după o oră și jumătate de căutări, iar echipajul de pe ambulanță nu a mai putut decât să constate decesul.


Un tânăr de 34 de ani, din orașul Ștefănești, județul Argeș, și-a găsit sfârșitul în râul Olt. El se afla, în week-end, la pescuit, împreună cu un prieten, pe raza localității Tia Mare. Acesta din urmă a plecat de lângă el, iar tânărul ar fi rămas să instaleze plasele. Polițiștii spun că, deocamdată, nu se știe cum s-a înecat bărbatul. Prietenul lui a fost cel care a observat dispariția și a cerut ajutorul pompierilor și al poliției.
Pescarul a fost găsit după aproape o oră și jumătate de căutări. Se înecase într-o zonă cu apa adâncă, departe de mal.
De la începutul anului, cinci persoane și-au pierdut viața înecate în râul Olt. Pompierii îi avertizează, atât pe cei care intră în apă să facă baie, dar și pe cei care merg la pescuit, să fie atenți în ce zonă se aventurează. Sunt locuri cu apa foarte adâncă și pericol mare de înec, iar acestea trebuie evitate.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE