Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Încă o tânără răpită din Caracal
05.09.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 2111

O nouă răpire la Caracal. O fată de 20 de ani a fost luată cu forța, astăzi, și urcată într-o mașină în care se aflau trei bărbați și o femeie. Autoturismul a fost descoperit de polițiști, în trafic, în orașul Piatra Olt. Se pare că a fost vorba despre o căsătorie pe care fata nu a mai acceptat-o ulterior. Bărbații și femeia care au răpit-o au fost duși la poliție, pentru audieri.


O tânără de 20 de ani, din municipiul Caracal, a fost răpită, astăzi, de pe o stradă din localitate. Tânăra a fost urcată cu forța într-un autoturism, iar o femeia care a văzut totul a sunat la 112 și a povestit. De teamă să nu se repete cazul Gheorghe Dincă, polițiștii s-au mobilizat rapid și în doar zece minute au reușit să identifice autoturismul.
Cei trei bărbați și femeia care au luat-o pe tânără cu forța și au urcat-o în autoturism au vârste cuprinse între 21 și 32 de ani. Fata, care se pare că urma să se căsătorească, s-ar fi răzgândit. Motiv pentru care, familia viitorului ei soț a răpit-o. Toate persoanele implicate în acest caz au fost duse la audieri, pentru a explica ce s-a întâmplat.
Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili detaliile cazului și ce măsuri vor fi luate împotriva răpitorilor.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenia Wheels”, un spectacol auto de excepție

Mașini retro, de epocă, de curse, motoare puternice, scârțâituri de roți și multă adrenalină. Demonstrații spectaculoase de drift au avut loc, sâmbătă, în centrul municipiului Slatina. Sute de oameni de toate vârstele au venit să vadă momentul organizat în cadrul evenimentului „Oltenia Wheels“, aflat la prima ediție. Totul s-a desfășurat în bune condiții, iar spectatorii au spus că mai vor să vadă așa ceva la Slatina.
09 Sep 2019

Educație modernă la GPP Nr.5

Și grădinițele și-au început, astăzi, activitatea didactică. La Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 din Slatina, micuții s-au întors cu emoții. Le-au revăzut cu drag pe doamnele educatoare, pe care le-au întâmpinat cu flori, și s-au bucurat de întâlnirea cu toți copiii întorși din vacanță. Este unitatea cu cele mai multe grădinițe în subordine, aici fiind pregătiți peste 300 de copii. Pentru ei, în ultima perioadă au avut loc mai multe investiții, care vor continua și anul acesta.
09 Sep 2019