Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Încă o tânără răpită din Caracal
05.09.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 2162

O nouă răpire la Caracal. O fată de 20 de ani a fost luată cu forța, astăzi, și urcată într-o mașină în care se aflau trei bărbați și o femeie. Autoturismul a fost descoperit de polițiști, în trafic, în orașul Piatra Olt. Se pare că a fost vorba despre o căsătorie pe care fata nu a mai acceptat-o ulterior. Bărbații și femeia care au răpit-o au fost duși la poliție, pentru audieri.


O tânără de 20 de ani, din municipiul Caracal, a fost răpită, astăzi, de pe o stradă din localitate. Tânăra a fost urcată cu forța într-un autoturism, iar o femeia care a văzut totul a sunat la 112 și a povestit. De teamă să nu se repete cazul Gheorghe Dincă, polițiștii s-au mobilizat rapid și în doar zece minute au reușit să identifice autoturismul.
Cei trei bărbați și femeia care au luat-o pe tânără cu forța și au urcat-o în autoturism au vârste cuprinse între 21 și 32 de ani. Fata, care se pare că urma să se căsătorească, s-ar fi răzgândit. Motiv pentru care, familia viitorului ei soț a răpit-o. Toate persoanele implicate în acest caz au fost duse la audieri, pentru a explica ce s-a întâmplat.
Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili detaliile cazului și ce măsuri vor fi luate împotriva răpitorilor.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE