Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Sute de slătineni, la deschiderea McDonald’s
21.08.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 2150

Sute de slătineni, cei mai mulți copii sau adolescenți au venit în această dimineață la McDonald’s, să își comande mâncărurile preferate. Au fost nerăbdători să vadă localul și să petreacă aici timp cu prietenii sau familie. Și Mc Dirve-ul a fost luat cu asalt de clienți încă de la deschidere. Ca să evite aglomerația, câțiva puști au comandat meniurile de pe bicicletă.


Deschiderea restaurantului McDonald’s, din Slatina, a fost un eveniment mult așteptat de slătineni de toate vârstele. Deși au fost anunțați că vor fi serviți după ora 11.00, după deschiderea oficială, mulți tineri s-au așezat la rând chiar și cu două ore înainte. Erau cu toții nerăbdători să guste din preparatele pe care le găseau doar în orașele mari din țară.
Aglomerație a fost și la McDrive. Fie că erau în trecere prin zonă, fie că au așteptat de la primele ore ale zilei momentul deschiderii, cu toții au comandat în special meniuri pentru copii.
Câțiva copii descurcăreți au găsit o soluție mai rapidă pentru a intra mai repede în posesia meniului preferat. Au luat bicicletele de acasă și s-au așezat la rând la McDrive.
Pentru a-i putea servi în condiții optime pe clienți, reprezetanții companiei au decis să îi organizeze în grupuri de aproximativ 10 persoane, restul fiind invitate să stea la terasă. Cei mici s-au putut bucura de locul de joacă, de mascota McDonald’s și de baloanele colorate.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenia Wheels”, un spectacol auto de excepție

Mașini retro, de epocă, de curse, motoare puternice, scârțâituri de roți și multă adrenalină. Demonstrații spectaculoase de drift au avut loc, sâmbătă, în centrul municipiului Slatina. Sute de oameni de toate vârstele au venit să vadă momentul organizat în cadrul evenimentului „Oltenia Wheels“, aflat la prima ediție. Totul s-a desfășurat în bune condiții, iar spectatorii au spus că mai vor să vadă așa ceva la Slatina.
09 Sep 2019

Educație modernă la GPP Nr.5

Și grădinițele și-au început, astăzi, activitatea didactică. La Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 din Slatina, micuții s-au întors cu emoții. Le-au revăzut cu drag pe doamnele educatoare, pe care le-au întâmpinat cu flori, și s-au bucurat de întâlnirea cu toți copiii întorși din vacanță. Este unitatea cu cele mai multe grădinițe în subordine, aici fiind pregătiți peste 300 de copii. Pentru ei, în ultima perioadă au avut loc mai multe investiții, care vor continua și anul acesta.
09 Sep 2019