Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Pirații rutieri“, vânați și la Slatina
20.08.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 892

Continuă acțiunea „Pirații rutieri“ și la Slatina. Ministrul MAI, Mihai Fifor, le-a cerut polițiștilor să intensifice controalele în trafic, pentru identificarea și sancționarea celor care iau persoane la ocazie. Până în prezent, în județul Olt au fost prinși 20 de pirati rutieri. Polițiștii le-au dat amendă și le-au suspendat plăcuțele cu numerele de înmatriculare ale mașinilor, pentru următoarele 6 luni.


În cadrul videoconferinței de ieri cu toți prefecții și reprezentanții mai multor instituții publice din județ, ministrul MAI, Mihai Fifor, a cerut polițiștilor să continue și controalele în trafic. Sunt vizați pirații rutieri, după ce polițiștii au demarat o campanie pentru combaterea transportului ilegal de persoane.
Până în prezent, în județul Olt, 20 de rechini au fost sancționați de poliție și au rămas fără mașini.
La Slatina, rechinii sunt mai puțini în urma controalelor poliției, însă tot se mai practică această activitate. Azi dimineață, în stația de la catedrală, pirații au încercat să ia oameni la ocazie, însă aceștia au refuzat și au așteptat microbuzul.
Acțiunea „Pirații rutieri“ a fost demarată de poliție în toată țara, după tragedia de la Caracal. Tânăra Alexandra Măceșanu a fost ucisă și incendiată de Gheorghe Dincă, după ce acesta a luat-o la ocazie, iar apoi a sechestrat-o și a omorât-o.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenia Wheels”, un spectacol auto de excepție

Mașini retro, de epocă, de curse, motoare puternice, scârțâituri de roți și multă adrenalină. Demonstrații spectaculoase de drift au avut loc, sâmbătă, în centrul municipiului Slatina. Sute de oameni de toate vârstele au venit să vadă momentul organizat în cadrul evenimentului „Oltenia Wheels“, aflat la prima ediție. Totul s-a desfășurat în bune condiții, iar spectatorii au spus că mai vor să vadă așa ceva la Slatina.
09 Sep 2019

Educație modernă la GPP Nr.5

Și grădinițele și-au început, astăzi, activitatea didactică. La Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 din Slatina, micuții s-au întors cu emoții. Le-au revăzut cu drag pe doamnele educatoare, pe care le-au întâmpinat cu flori, și s-au bucurat de întâlnirea cu toți copiii întorși din vacanță. Este unitatea cu cele mai multe grădinițe în subordine, aici fiind pregătiți peste 300 de copii. Pentru ei, în ultima perioadă au avut loc mai multe investiții, care vor continua și anul acesta.
09 Sep 2019