Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Tineri urmăriți international, prinși la Balș
18.07.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1965

Patru tineri dați în urmărire internațională, după ce autoritățile spaniole au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru mai multe furturi, au fost prinși de polițiști la Balș. Hoții sunt bănuiți că, anul trecut, au furat zeci de mașini în Spania, pentru a le folosi la spargerea unor locuințe și magazine pe teritoriul acesuiași stat. După ce au fost încătușați, hoții au fost prezentați la Curtea de Apel Craiova, care a hotărât reținerea lor pentru 24 de ore.


O grupare de hoți periculoși a fost prinsă, ieri, de polițiști în orașul Balș. Aceștia erau dați în urmărire internațională, după ce autoritățile spaniole au emis pe numele lor mandate de arestare, pentru mai multe furturi de mașini, dar și din locuințe și societăți comerciale.
Într-un an de zile, tinerii din Balș au comis zeci de furturi în Spania. Au furat autoturisme și le-au folosit pentru a da noi spargeri. Au luat bani și bunuri de valoare din mai multe locuințe, ale unor cetățeni spanioli, dar și din societăți comerciale. Gruparea de hoți va ajunge acum, din nou, în Spania, dar după gratii.
Cele patru persoane vor fi predate autorităților spaniole, urmând să fie duse în fața instanței de judecată. La acțiunea de prindere a acestora au participat polițiști din Balș, de la Serviciul de Acțiuni Speciale, de la Transporturi Feroviare, dar și jandarmi din cadrul Detașamentului 5 Balș.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE