Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Inundații la Slatina și în județ
24.06.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 999

Mai multe gospodării au fost inundate în județul Olt, după ploaia de noaptea trecută. Pompierii au intervenit astăzi toată ziua pentru a scoate apa din casele, beciurile și curțile oamenilor. La Slatina a fost afectată și o societate care produce mobilă. Iar după codul portocaliu de precipitații, vremea rămâne capricioasă. De mâine, județul Olt se află sub atenționare meteorologică de caniculă.


Au fost inundații, noaptea trecută, la Slatina și în mai multe localități din județul Olt. Ploaia torențială a afectat zeci de gospodării, iar pompierii au fost solicitați încă de azi dimineață, pentru a scoate apa din curțile și casele oamenilor.
Echipajele ISU au acționat în teren până spre seară.
Iar vremea rămâne capricioasă în continuare. După inundații, urmează trei zile de caniculă, spun reprezentanții ISU Olt.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024