Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
11 ani și 8 luni pentru criminalul din Gara Slatina
24.06.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 636

11 ani și 8 luni va sta după gratii criminalul din Gara Slatina. Bărbatul a fost condamnat recent de Tribunalul Olt, după ce anul trecut a omorât un om și a înjunghiat un altul, în urma unui conflict. Totul a pornit de la o femeie, iar agresorul a fost prins după mai bine de 20 de ore de căutări.


Autorul crimei din Gara Slatina a fost condamnat de magistrații Tribunalului Olt la 11 ani și 8 luni de închisoare cu executare. Ion Şerban, în vârstă de 41 de ani, din comuna Urzica, a primit pedeapsa principală de 10 ani, pentru infracţiunea de omor şi un 1 și 8 luni, pentru infracţiunea de tentativă de omor. Asta după ce el a înjunghiat mortal un bărbat și a rănit grav un altul.
„(...) aplică inculpatului pedeapsa principală cea mai grea de 10 ani închisoare la care adaugă 1/3 din cealaltă pedeapsă, respectiv 1/3 din 5 ani (adică 1 an şi 8 luni), urmând ca inculpatul Şerban Ion să execute pedeapsa principală de 11 ani şi 8 luni închisoare (...)”, apare în soluţia dată de instanţa de judecată.
Sentința însă nu este definitivă. Crima s-a petrecut în octombrie 2018. Tragedia a avut loc în urma unui conflict spontan care a izbucnit din cauza unor avansuri pe care criminalul i le-ar fi făcut unei femei, aceasta fiind concubina bărbatului ucis. Criminalul și victimele sale ar fi consumat alcool împreună, apoi s-au luat la ceartă, iar conflictul a degenerat. Una dintre victime a fost înjunghiată în inimă și a murit la scurt timp, iar cealaltă a ajuns la Spitalul din Slatina, unde a fost salvată. După ce a comis fapta, agresorul a fugit. A doua zi, el s-a predat Poliției Transporturi Feroviare Craiova. Agresorul a mai avut probleme cu legea și în trecut, când a mai fost arestat pentru fapte de furt.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Evadat fugărit pe străzile Slatinei

Urmărire ca în filme pe străzile Slatinei. Nu cu mașina, ci pe jos. Un evadat care a fugit din spital a fost prins de un polițist local, după ce acesta a alergat după el aproape un kilometru. Individul se afla în arest preventiv pentru tâlhărie și le-a spus polițiștilor care îl păzeau că merge la toaletă. A fugit însă, cu tot cu polițiștii după el, fiind prins și încătușat în centrul orașului de un echipaj de la Poliția Locală Slatina.
15 Iul 2019

Slatina, împânzită de polițiști și jandarmi

Razii de amploare, la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Polițiștii, împreună cu agenții locali și jandarmii au împânzit orașul, seara trecută, au legitimat și amprentat zeci de persoane și au organizat filtre la intrările în municipiu. Controalele au avut ca scop prevenirea și combaterea scandalurilor, a consumului de alcool pe stradă, dar și sancționarea celor care deranjează ordinea și liniștea publică și a persoanelor care fac mizerie în fața blocurilor și a foișoarelor.
19 Iul 2019

Tineri urmăriți international, prinși la Balș

Patru tineri dați în urmărire internațională, după ce autoritățile spaniole au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru mai multe furturi, au fost prinși de polițiști la Balș. Hoții sunt bănuiți că, anul trecut, au furat zeci de mașini în Spania, pentru a le folosi la spargerea unor locuințe și magazine pe teritoriul acesuiași stat. După ce au fost încătușați, hoții au fost prezentați la Curtea de Apel Craiova, care a hotărât reținerea lor pentru 24 de ore.
18 Iul 2019