Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
11 ani și 8 luni pentru criminalul din Gara Slatina
24.06.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 702

11 ani și 8 luni va sta după gratii criminalul din Gara Slatina. Bărbatul a fost condamnat recent de Tribunalul Olt, după ce anul trecut a omorât un om și a înjunghiat un altul, în urma unui conflict. Totul a pornit de la o femeie, iar agresorul a fost prins după mai bine de 20 de ore de căutări.


Autorul crimei din Gara Slatina a fost condamnat de magistrații Tribunalului Olt la 11 ani și 8 luni de închisoare cu executare. Ion Şerban, în vârstă de 41 de ani, din comuna Urzica, a primit pedeapsa principală de 10 ani, pentru infracţiunea de omor şi un 1 și 8 luni, pentru infracţiunea de tentativă de omor. Asta după ce el a înjunghiat mortal un bărbat și a rănit grav un altul.
„(...) aplică inculpatului pedeapsa principală cea mai grea de 10 ani închisoare la care adaugă 1/3 din cealaltă pedeapsă, respectiv 1/3 din 5 ani (adică 1 an şi 8 luni), urmând ca inculpatul Şerban Ion să execute pedeapsa principală de 11 ani şi 8 luni închisoare (...)”, apare în soluţia dată de instanţa de judecată.
Sentința însă nu este definitivă. Crima s-a petrecut în octombrie 2018. Tragedia a avut loc în urma unui conflict spontan care a izbucnit din cauza unor avansuri pe care criminalul i le-ar fi făcut unei femei, aceasta fiind concubina bărbatului ucis. Criminalul și victimele sale ar fi consumat alcool împreună, apoi s-au luat la ceartă, iar conflictul a degenerat. Una dintre victime a fost înjunghiată în inimă și a murit la scurt timp, iar cealaltă a ajuns la Spitalul din Slatina, unde a fost salvată. După ce a comis fapta, agresorul a fugit. A doua zi, el s-a predat Poliției Transporturi Feroviare Craiova. Agresorul a mai avut probleme cu legea și în trecut, când a mai fost arestat pentru fapte de furt.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Infernul din Italia, povestit de o olteancă

De aproape două luni, românii care locuiesc în zonele-focar de epidemie din Italia trec printr-un adevărat coșmar. Zilnic, află că o cunoștință este contaminată sau că un vecin a murit, iar spaima și nesiguranța au pus stăpânire pe sufletele lor. O olteancă ce trăiește în locurile greu încercate de nemilosul virus, ne vorbește astăzi despre experiența ei în izolare la domiciliu și ne atrage atenția că este foarte important să respectăm regulile impuse de autorități, dacă nu vrem să ajungem în situația cumplită în care a ajuns Italia.
01 Apr 2020