Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
11 ani și 8 luni pentru criminalul din Gara Slatina
24.06.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 692

11 ani și 8 luni va sta după gratii criminalul din Gara Slatina. Bărbatul a fost condamnat recent de Tribunalul Olt, după ce anul trecut a omorât un om și a înjunghiat un altul, în urma unui conflict. Totul a pornit de la o femeie, iar agresorul a fost prins după mai bine de 20 de ore de căutări.


Autorul crimei din Gara Slatina a fost condamnat de magistrații Tribunalului Olt la 11 ani și 8 luni de închisoare cu executare. Ion Şerban, în vârstă de 41 de ani, din comuna Urzica, a primit pedeapsa principală de 10 ani, pentru infracţiunea de omor şi un 1 și 8 luni, pentru infracţiunea de tentativă de omor. Asta după ce el a înjunghiat mortal un bărbat și a rănit grav un altul.
„(...) aplică inculpatului pedeapsa principală cea mai grea de 10 ani închisoare la care adaugă 1/3 din cealaltă pedeapsă, respectiv 1/3 din 5 ani (adică 1 an şi 8 luni), urmând ca inculpatul Şerban Ion să execute pedeapsa principală de 11 ani şi 8 luni închisoare (...)”, apare în soluţia dată de instanţa de judecată.
Sentința însă nu este definitivă. Crima s-a petrecut în octombrie 2018. Tragedia a avut loc în urma unui conflict spontan care a izbucnit din cauza unor avansuri pe care criminalul i le-ar fi făcut unei femei, aceasta fiind concubina bărbatului ucis. Criminalul și victimele sale ar fi consumat alcool împreună, apoi s-au luat la ceartă, iar conflictul a degenerat. Una dintre victime a fost înjunghiată în inimă și a murit la scurt timp, iar cealaltă a ajuns la Spitalul din Slatina, unde a fost salvată. După ce a comis fapta, agresorul a fugit. A doua zi, el s-a predat Poliției Transporturi Feroviare Craiova. Agresorul a mai avut probleme cu legea și în trecut, când a mai fost arestat pentru fapte de furt.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE