Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Viceprimarul contrabandist și soția sa, reținuți
21.06.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1507

Omul de afaceri Jane Militaru, fost viceprimar în comuna Milcov, a fost reținut de poliție, noaptea trecută, pentru contrabandă cu țigări. Aceeași măsură a fost luată și pentru soția sa, dar și pentru o vânzătoare de la magazinul lor din Slatina. Ei au fost prezentați, astăzi, instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. A patra persoană, un verișor al afaceristului Jane Militaru, are calitatea de martor și nu a fost luată nicio măsură împotriva sa.


Afaceristul Jane Militaru, membru PNL Olt și fost viceprimar în comuna Millov, împreună cu celelalte trei persoane ridicate în urma perchezițiilor de ieri, într-un dosar de contrabandă cu țigări, au fost reținute de poliție. Membrii rețelei au fost audiați ore în șir la sediul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt. Pentru trei dintre ei, oamenii legii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore.
Cea de-a patra persoană implicată în dosar este un verișor al omului de afaceri. Împotriva acestuia nu a fost luată nicio măsură, deocamdată el având calitatea de martor. Polițiștii și mascații au găsit, ieri, peste 100 de baxuri de țigări de contrabandă în șapte autoturisme, parcate în mai multe zone din Slatina.
Vehiculele erau folosite pe post de depozit pentru țigările care erau aduse din Serbia. Nici Jane Militaru și nici soția sa nu au recunoscut inițial că fac contrabandă cu țigări.
Potrivit anchetatorilor, este vorba despre țigări de lux, care erau vândute la magazinul soților Militaru, din Piața Zahana. Un miliard și jumătate de lei vechi pe lună făceau aceștia, din contrabandă cu țigări. Prejudiciul calculat de anchetatori acumulat din neplata accizei la bugetul de stat se ridică la peste cinci miliarde de lei vechi. De asemenea, soția omului de afaceri a mai fost cercetată și reținută, tot pentru contrabandă cu țigări.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE